Batteri till e cigg

​Ecigg är ett fantastiskt bra alternativ för dig som vill sluta röka, det är dessutom mycket billigare i jämförelse med vanliga cigaretter. När ditt e cigg batteri tar slut kan du som exempel ta en titt på e cigg batterier och därefter köpa ett nytt. Det är helt enkelt mycket mer miljövänligt än det är att röka vanliga cigaretter samtidigt som det även är bättre för din hälsa att byta till ecigg. 

Du kommer inte längre att få i dig de hundratals giftiga ämnen som faktiskt finns i tobak, det enda som du kommer att få i dig är nikotin och i och med detta kommer du inte att uppleva någon abstinens. Då du kommer att andas ut vattenånga behöver du inte oroa dig för att förgifta någon i din närhet med din cigarettrök och du kan röka vart du än befinner dig, du kan till och med röka inomhus.

Ett lätt byte

De allra flesta upplever att det är ett enkelt byte när man vill gå från vanliga cigaretter till ecigg. Man upplever nämligen inte någon abstinens och i och med detta kommer bytet att gå väldigt smidigt. Det är nämligen nikotinet som du är beroende av. När du byter till ecigg får du fortfarande i dig nikotin men du får inte i dig några av de skadliga gifterna. 

Därför är detta ett lätt sätt att göra en god gärning för din hälsa och när du vill sluta med ecigg kan du enkelt trappa ned på nikotinnivån som finns i e-juicen. Då kommer du att kunna sluta röka på ett mer naturligt sätt och kunna trappa ned enkelt. Batterierna och eciggen finns i många olika färger och det gör att det blir ännu roligare när man vill sluta. Man får inte heller glömma bort alla de fantastiska smaker som finns att välja mellan på e-juice.